Gratis bezorging op Texel (code: TXFREE) — Elders vanaf €50 (ab €55 für Deutschland)

Pakketdienst

Verzendkosten voor leveringen in Nederland varieert van EUR 3,95 (kaarten e.d. of 1 shirt) tot EUR 5,95. Bestellingen boven de EUR 50,= worden gratis verzonden — Ben je op Texel? Dan bezorgen we gratis op je (vakantie)adres. Stuur ons even een bericht. Die Versandkosten für Deutschland betragen EUR 6,95. Bestellungen über EUR 55,= werden kostenlos geliefert.

We accepteren retouren en ruilen voor zachte goederen (bijvoorbeeld shirts.) Ons beleid geldt tot 30 dagen na besteldatum. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zijn en vergezeld gaan van een ontvangstbewijs of aankoopbewijs. We bieden geen restitutie voor overige producten. We zullen echter vervanging bieden voor defecte producten of uitwisselingen voor kleding waarvoor een wijziging in grootte is vereist. U kunt uw artikelen retourneren naar het volgende adres en uw contactgegevens en bestelnummer vermelden:
Jetpack Worldwide
Beatrixlaan 140
1791 GG Den Burg
Nederland
Alles zal soepel verlopen als u deze instructies volgt U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw uitgewisselde product u kan bereiken, variëren. Overweeg om een ​​traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken, anders kunnen we niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Heb je een vraag over levering en/of retour? Neem contact met ons op.

Ook het leukste van De Loods Texel in je mailbox?